Untitled
12 jul 2013
week 84: 4 t/m 10 juli

Op 04 juli zijn we naar het centrum gewandeld om boodschappen te doen met Bas op het stoeltje achter de kinderwagen. Hij is erg lief geweest. Na het eten hebben Mark en Bas nog even in de tuin gespeeld.
Op 05 juli heeft Bas tot maar liefst 08.30 uur geslapen en Laura heeft geslapen van 00.00 uur tot 07.00 uur; wat een luxe! ’s Middags kwamen Corinne en Chiara op kraamvisite. Bas heeft even met Chiara gespeeld en is daarna met Mark in de tuin gaan spelen. Na het eten zijn we met zijn vieren een stukje gaan wandelen en daarna hebben we nog even in de tuin gespeeld.
Het was erg warm op 06 juli. We zijn ’s ochtends naar het centrum gewandeld. We hebben sandalen gekocht voor Bas. ’s Middags kwamen tante Helmie en ome Harrie op kraamvisite. Bas was even wat verlegen, maar daarna kwam hij los en heeft hij zijn best verteld. Hij heeft in de zandbak gespeeld en met de stoepkrijt die hij van tante Helmie gekregen heeft gespeeld. Opa en oma Van Mierlo kwamen op bezoek. We hebben samen buiten frietjes gegeten. Na het eten hebben we nog even in de tuin gespeeld.
Op 07 juli was Bas erg huilerig toen hij ’s ochtends wakker werd. Hij kan sinds een paar dagen niet meer zo goed alleen spelen, terwijl hij dat eerst juist heel goed kon. Hij pakt Mark of mij bij de hand en zegt “peele” en dan moeten we met hem mee spelen. We zijn bij opa en oma Van Aerle geweest voor een brunch, nog voor vaderdag. Oom Tom, tante Maartje, Eline, oom Arjan en tante Willeke waren er ook. We hebben eerst wat gedronken en zijn daarna gaan brunchen. Bas en Eline hebben samen binnen gespeeld en Mark is even met hen op de daktuin geweest. Bas was erg moe toen we naar huis gingen; hij sliep al in de auto. Na zijn middagdutje hebben we in de tuin gespeeld. Omdat het erg warm was, hebben we het babybadje in de tuin gezet. Nadat Bas de stoepkrijtjes in het badje had gegooid en zichzelf helemaal nat had gegooid, ging hij in de zandbak zitten. Hij zat helemaal onder het zand toen hij daar weer uit kwam. Na het eten hebben we hem buiten in de tuin in bad gedaan.
Mark had op 08 juli zijn eerste werkdag na zijn vakantie. ’s Morgens zijn opa en oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Het was mooi weer en we hebben lekker buiten gezeten. Na zijn middagdutje hebben Bas en ik in de tuin gespeeld. Hij had zijn stuiterbal door de spijlen van de poort de straat op gegooid. Ook vandaag wilde Bas niet alleen spelen. Hij heeft er moeite mee dat het vele bezoek na de geboorte van Laura nu minder is, dat hij niet meer alle aandacht van Toos krijgt en dat Mark na 2 weken vakantie weer moet werken.
Op 09 juli hebben tante Maartje, oom Tom en Eline op Bas gepast toen ik met Laura naar het consultatiebureau moest. Ze hebben in de tuin gespeeld en hadden net een boterham gegeten toen ik thuis kwam. Na zijn middagdutje heeft Bas met een emmer met water gespeeld. Toen ik broccoli schoonmaakte, ging Bas er met het afval vandoor en gooide dat in de emmer. Toen ik Laura aan het voeden was, ging Bas met zijn schoenen tegen de muur zitten. Ik zei dat hij dat niet mocht, maar iedere keer keek hij me aan en deed het dan toch. Hij is nu echt aan het uitproberen hoe ver hij kan gaan. Ik probeer de voedingen van Laura zoveel mogelijk tegelijk te laten vallen met Bas zijn middagdutje of met zijn fruithap of boterham; als hij dan eerder klaar is met eten, mag hij aan tafel met de boerderijeitjes spelen. Mark had een zwembad voor Bas meegenomen; daar heeft hij voor het eten al even in gezeten. Na het eten hebben we met zijn vieren een stukje gewandeld. Mark had een zwembadje voor Bas meegenomen. ’s Avonds wilde Bas niet gaan slapen. Hij was erg overstuur en we kregen hem niet rustig. Uiteindelijk hebben we hem mee naar beneden genomen en daar heeft hij nog tot 22.30 uur rondgerend.
Op 10 juli ben ik voor de eerste keer met Bas en Laura naar de winkel gewandeld. En het ging gelukkig erg goed! Na zijn middagdutje heeft Bas in de tuin gespeeld. Hij was met een bakje water uit het zwembad naar de planten aan het brengen. Hij bleef maar “mama-mama” zeggen. Hij speelt graag in de zandbak, maar vandaag ging hij steeds op het randje van de zandbak naar de tuin zitten kijken en dan moest ik naast hem komen zitten. Toen ik ging koken begon Bas te huilen en bleef hij aan mijn broek hangen. Hij was alleen stil als ik hem optilde. Na het eten heeft Bas nog even met Mark in de tuin gespeeld. Gelukkig ging hij na zijn bad wel meteen slapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative